Alisca Autócentrum Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. SEAT Tarraco FR PHEV: Technológia, sportosság és hatékonyság
2019.08.29.
Újdonság a SEAT-ról

SEAT Tarraco FR PHEV: Technológia, sportosság és hatékonyság

A SEAT új dimenzióval bővíti legnagyobb SUV modelljének kínálatát a sportos FR felszereltségi szint és a hatékony hálózatról tölthető (plug-in) hibrid hajtáslánc bevezetésével

SEAT Tarraco

A modell külső megjelenése még hangsúlyosabbá vált a szélesebb kerékjárati íveknek és a sportos hátsó spoilernek köszönhetően, de ezt erősítik az FR-specifikus, 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák és az opcionálisan akár 20 col méretű kerekek is. Mindezek mellett az autó orr részén az FR hűtőrácson kapott helyet a SEAT emblémája, az autó hátsó részén pedig a teljes szélességben húzódó világítás teszi teljessé az FR megjelenést, míg a karosszéria színére fényezett külső elemek a modell dinamizmusát hangsúlyozzák. A sportosságot hirdető Tarraco FR neve ezúttal kézírásos formában került rá a modellre.

TOVÁBB

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.