Alisca Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  • Alisca
    Aktuális 2023.06.12.

    Szabályzatok

    Az Alisca Autócentrum Kft. Általános Adatvédelmi Szabályzatai (GDPR)

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.08.03.

    5 tipp a 100%-ban elektromos autóval történő nyaraláshoz

    Mivel a legtöbben augusztus elején utaznak nyári szabadságra, sokan  teljesen elektromos autóval indulnak útnak. Az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) szerint az elektromos járművek piaci részesedése 2022 első negyedévében gyakorlatilag megduplázódott az Európai Unióban az előző év azonos időszakához képest. Ezért a SEAT S.A. egyik szakértője 5 tanácsot arra, hogy  az idén nyáron hogyan utazzon elektromos autóval.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.07.22.

    Az új SEAT Arona.

    Sokoldalú és ambíciózus. Fedezz fel egy új szenvedélyt. Kompakt SUV merész dizájnnal és még merészebb ötletekkel, hogy Téged is magával ragadjon.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.07.12.

    A jó idő sosem érhet véget, ha vele vagy egy társaságban. #SEATibiza

    Vezesd a várost.Szabadon, teljesen, bármerre is mész. Vedd fel a barátokat, tekerd fel a hangerőt, és vezess stílusosan.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.06.08.

    Tényleg azt hiszed, hogy a nyár nem tarthat örökké? A megújult SEAT Ibizával máshogy fogod gondolni!

    Tiéd, élj vele.Legyen mindig hatásos a belépőd, az éles vonalvezetés, az új 18" könnyűfém keréktárcsák és az Eco LED lámpák nyújtotta ragyogással.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.06.03.

    Újraterveztük, hogy még tökéletesebb utazási élményt nyújthasson. Fedezd fel a megújult SEAT Aronát:

    Újratervezett elülső rész Feltűnő külső. Az új kialakítás újratervezett első hűtőráccsal, spoilerrel és LED-es fényszórókkal robosztus megjelenést kölcsönöz a járműnek.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.05.17.

    Tízmilliárd eurót mozgatna meg Spanyolország villamosítására a Volkswagen Csoport és a SEAT S.A.

    A PERTE VEC kedvező elbírálása esetén, a "Future: Fast Forward" projektbeli partnereivel közösen tízmilliárd eurót tervez mobilizálni a Volkswagen Csoport és a SEAT S.A. - jelentette be május 5-én Herbert Diess, a Volkswagen Csoport igazgatótanácsának elnöke, aki Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke, Ximo Puig, a Valenciai Generalitat elnöke, Wayne Griffiths, a SEAT S.A. elnöke, valamint Thomas Schmall, a Volkswagen AG igazgatótanácsának tagja, műszaki igazgató, egyben a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke társaságában kereste fel a Parc Sagunt II helyszínét.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.05.09.

    A megújult SEAT Arona minden elemében stílusos. Pont mint Te!

    A megújult SEAT Arona minden elemében stílusos. Pont mint Te!

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.04.25.

    Hóban, fagyban, sivatagban SEAT MÓ 125

    Hó, jég, nedves útfelület, nulla fok alatti hőmérséklet, homok, por, sivatag, burkolat nélküli utak, rendkívül magas hőmérséklet. Motorozni végtelenül sokféle helyen lehet, ahol számtalan időjárási és utazási körülmény vár a motorosra. Ezért vitték a SEAT minőségellenőrzési és kutatással és fejlesztéssel foglalkozó szakemberei a SEAT MÓ 125-ös teljesen elektromos hajtású kismotort annyira különböző körülmények közötti tesztre: a Pireneusokban lévő Baqueira Beret-be és az Almería környéki Tabernas Sivatagba, ahol 55 C fokos hőmérsékleti különbségben teljesítettek 4.400 km-es tesztet.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.04.25.

    Hét tanács az üzemanyag-megtakarítás szolgálatában

    Tekintettel a világszerte egekbe szökő üzemanyagárakra, a gazdaságos vezetés - ami az üzemanyag-takarékosság egyik kulcsa - fontosabbá vált, mint valaha. A Nemzetközi Energiaügynökség (International Energy Agency; IEA) szerint e módszerekkel akár 6-12 százalékkal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás. A SEAT S.A. szakértője ezért hét tanáccsal szolgál a gazdaságos vezetés szolgálatában - hogy Ön üzemanyagot megtakarítva kímélhesse pénztárcáját.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.04.08.

    A SEAT az „El Espiritú de Montjuic” oldtimer eseménnyel ünnepelte a Barcelonai Olimpia támogatásának 30. évfordulóját

    Két éves szünet után az "El Espiritú de Montjuic" oldtimer rendezvénnyel elevenítették fel a múltbéli versenyek hangulatát. Erre 30 évvel azután került sor, hogy a SEAT elindította a Barcelonai Olimpia támogatását, amikor több SEAT is megjelent a sportolók szolgálatában. A teljesen elektromos motorral szerelt SEAT Toledo Electric és a SEAT Ibiza Olimpico örök emlék marad az Olimpia kapcsán, mert mindkét típus aktívan jelen volt az Olimpiai Faluban és a versenyek helyszínén.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2022.03.22.

    SEAT Arona, most készletről is, akár 1 350 000 Ft kedvezménnyel.

    Kérjen ajánlatot még ma!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.