Alisca Autócentrum SEAT

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

 • Alisca
  Aktuális

  Szabályzatok

  Az Alisca Autócentrum Kft. Általános Adatvédelmi Szabályzatai (GDPR)

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  5 tipp a 100%-ban elektromos autóval történő nyaraláshoz

  Mivel a legtöbben augusztus elején utaznak nyári szabadságra, sokan  teljesen elektromos autóval indulnak útnak. Az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) szerint az elektromos járművek piaci részesedése 2022 első negyedévében gyakorlatilag megduplázódott az Európai Unióban az előző év azonos időszakához képest. Ezért a SEAT S.A. egyik szakértője 5 tanácsot arra, hogy  az idén nyáron hogyan utazzon elektromos autóval.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Az új SEAT Arona.

  Sokoldalú és ambíciózus. Fedezz fel egy új szenvedélyt. Kompakt SUV merész dizájnnal és még merészebb ötletekkel, hogy Téged is magával ragadjon.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  A jó idő sosem érhet véget, ha vele vagy egy társaságban. #SEATibiza

  Vezesd a várost.Szabadon, teljesen, bármerre is mész. Vedd fel a barátokat, tekerd fel a hangerőt, és vezess stílusosan.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Tényleg azt hiszed, hogy a nyár nem tarthat örökké? A megújult SEAT Ibizával máshogy fogod gondolni!

  Tiéd, élj vele.Legyen mindig hatásos a belépőd, az éles vonalvezetés, az új 18" könnyűfém keréktárcsák és az Eco LED lámpák nyújtotta ragyogással.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Újraterveztük, hogy még tökéletesebb utazási élményt nyújthasson. Fedezd fel a megújult SEAT Aronát:

  Újratervezett elülső rész Feltűnő külső. Az új kialakítás újratervezett első hűtőráccsal, spoilerrel és LED-es fényszórókkal robosztus megjelenést kölcsönöz a járműnek.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Tízmilliárd eurót mozgatna meg Spanyolország villamosítására a Volkswagen Csoport és a SEAT S.A.

  A PERTE VEC kedvező elbírálása esetén, a "Future: Fast Forward" projektbeli partnereivel közösen tízmilliárd eurót tervez mobilizálni a Volkswagen Csoport és a SEAT S.A. - jelentette be május 5-én Herbert Diess, a Volkswagen Csoport igazgatótanácsának elnöke, aki Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke, Ximo Puig, a Valenciai Generalitat elnöke, Wayne Griffiths, a SEAT S.A. elnöke, valamint Thomas Schmall, a Volkswagen AG igazgatótanácsának tagja, műszaki igazgató, egyben a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke társaságában kereste fel a Parc Sagunt II helyszínét.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  A megújult SEAT Arona minden elemében stílusos. Pont mint Te!

  A megújult SEAT Arona minden elemében stílusos. Pont mint Te!

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Hóban, fagyban, sivatagban SEAT MÓ 125

  Hó, jég, nedves útfelület, nulla fok alatti hőmérséklet, homok, por, sivatag, burkolat nélküli utak, rendkívül magas hőmérséklet. Motorozni végtelenül sokféle helyen lehet, ahol számtalan időjárási és utazási körülmény vár a motorosra. Ezért vitték a SEAT minőségellenőrzési és kutatással és fejlesztéssel foglalkozó szakemberei a SEAT MÓ 125-ös teljesen elektromos hajtású kismotort annyira különböző körülmények közötti tesztre: a Pireneusokban lévő Baqueira Beret-be és az Almería környéki Tabernas Sivatagba, ahol 55 C fokos hőmérsékleti különbségben teljesítettek 4.400 km-es tesztet.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  Hét tanács az üzemanyag-megtakarítás szolgálatában

  Tekintettel a világszerte egekbe szökő üzemanyagárakra, a gazdaságos vezetés - ami az üzemanyag-takarékosság egyik kulcsa - fontosabbá vált, mint valaha. A Nemzetközi Energiaügynökség (International Energy Agency; IEA) szerint e módszerekkel akár 6-12 százalékkal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás. A SEAT S.A. szakértője ezért hét tanáccsal szolgál a gazdaságos vezetés szolgálatában - hogy Ön üzemanyagot megtakarítva kímélhesse pénztárcáját.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  A SEAT az „El Espiritú de Montjuic” oldtimer eseménnyel ünnepelte a Barcelonai Olimpia támogatásának 30. évfordulóját

  Két éves szünet után az "El Espiritú de Montjuic" oldtimer rendezvénnyel elevenítették fel a múltbéli versenyek hangulatát. Erre 30 évvel azután került sor, hogy a SEAT elindította a Barcelonai Olimpia támogatását, amikor több SEAT is megjelent a sportolók szolgálatában. A teljesen elektromos motorral szerelt SEAT Toledo Electric és a SEAT Ibiza Olimpico örök emlék marad az Olimpia kapcsán, mert mindkét típus aktívan jelen volt az Olimpiai Faluban és a versenyek helyszínén.

  További információk
 • SEAT
  Újdonság a SEAT-ról

  SEAT Arona, most készletről is, akár 1 350 000 Ft kedvezménnyel.

  Kérjen ajánlatot még ma!

  További információk

Aktuelle Modellek

Új
Új SEAT LEON

Újautó Az új SEAT Leon

SEAT
Azonnal elvihető modelljeink

Az én SEAT modellem
Konfigurálás

Megtalálta már kedvenc SEAT modelljét? Szabja testre és alakítsa igényei szerint. A SEAT konfigurátor lehetőséget ad, hogy összeállítsa álmai modelljét az Ön igényeinek legmegfelelőbb módon.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.