Alisca Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Headline Felfrissült ŠKODA SUPERB: a lényeg csak részben látható
2019.07.13.
Újdonság a ŠKODA-ról

Headline Felfrissült ŠKODA SUPERB: a lényeg csak részben látható

A pozsonyi bemutatón a hangsúlyt a plug-in hibrid SUPERB kapta, pedig a hagyományos kivitel is alapos frissítésen esett át, amely frissítés nagy része nem látványos. Viszont a mindennapi használat során nagyon is feltűnő lesz.

SKODA SUPERB

A megújult ŠKODA SUPERB külsején könnyű kiszúrni az újdonságokat. Az első LED-mátrix fényszórók, amelyek először érhetők el ŠKODA modellhez, csak finoman alakították át a SUPERB amúgy is elegáns megjelenését. Pont annyira, hogy azonnal tudjuk, valami újat látunk. Segítségükkel azonban az AFS rendszer még hatékonyabban tudja segíteni a vezetőt sötétedés után, és rossz látási viszonyok között.

Hátul szintén újra rajzolták a lámpák megjelenését, és a belsejükben teljesen LED technológiára cserélték a hagyományos izzókat. A irányjelző itt is a SCALA-ban megismert dinamikus változat.

Persze, ahogy mondani szokás, sötétben minden ló, illetve autó egyforma. Egészen addig, amíg a vezető ki nem nyitja új SUPERB-jét. Ekkor ugyanis egy animált üdvözlő fényjáték fogadja őt és szemlélődőket, megint csak jelezve: ez valami más. 

TOVÁBB

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.