Alisca Autócentrum Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT kiszállításai 7,8 százalékkal emelkedtek júliusig
2019.07.23.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT kiszállításai 7,8 százalékkal emelkedtek júliusig

A SEAT újabb kiszállítási rekorddal nyitotta 2019. második félévét. Miután az év első hat hónapjában minden eddiginél több kiszállítást regisztrált, a SEAT által világszerte átadott autók száma 55 200 darabra emelkedett, amely 4,7 százalékkal több, mint az előző év azonos hónapjában elért darabszám. Ezzel az eredménnyel a SEAT történetének eddigi legjobb júliusát zárta, túlszárnyalva az eddigi rekordnak számító 2018. júliusi kiszállításokat (52 700 darab). Mindezt úgy, hogy tavaly júliusban meredeken emelkedtek a kiszállítások az új kibocsátási szabályozások 2018. szeptemberében esedékes európai életbelépése előtt.

SEAT sales

Július végéig a SEAT rekord mennyiségű, összesen 369 500 autót adott át ügyfeleinek, amely 7,8 százalékkal több, mint a 2018. január és július között regisztrált 342 700 darab és ez egyben a márka ebben az időszakban elért eddigi legjobb eredménye.

Ezen kívül a CUPRA márka kiszállításai is jelentősen emelkedtek az év eleje óta. 2019. január és július között az új márka 15 100 kiszállítást teljesített, amely az előző év hasonló időszakához képest 70,9 százalékos bővülés.
A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, valamint a CUPRA vezérigazgatója, Wayne Griffiths hangsúlyozta, hogy "a kiszállításoknak az idei évben is folytatódó emelkedése a SEAT márkát Európa egyik legdinamikusabban bővülő márkájává avatja. Eredményünk szembemegy az autószektor jelenlegi trendjével. Jelentősen növeljük piaci részesedésünket, amellyel a spanyol piacon vezető szerepet töltünk be, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Portugáliában pedig az egyik legszélesebb körben elérhető márkaként vagyunk jelen. A CUPRA márka - a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően - új ügyfeleket hozott a SEAT számára."

TOVÁBB

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.