Alisca Autócentrum Ajánlatok és akciók

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Ajánlatok és akciók
  2. 4+4 = 8 év kiterjesztett garancia új SEAT modellekre
2023.06.12.
Ajánlatok és akciók

4+4 = 8 év kiterjesztett garancia új SEAT modellekre

A CarGarantie által nyújtott kiterjesztett újautó garancia további évekre biztosít biztonságot a vásárlóinak a gyári garancia letelte után.

Alisca

Egy új jármű megvásárlása valami egészen különleges. Azt szeretnénk, hogy döntésével hosszú ideig elégedett legyen. Ehhez tartozik az is, hogy minden úton biztonságban érezze magát. A CarGarantie kiterjesztett újautó garanciájával a gyártói garancia letelte után is megbízható védelemben részesülhet a váratlan javítási költségekkel szemben. Kezdje most!


Szolgáltatások, amelyek kifizetődnek:

  •        Átfogó javítási költség-védelem
  •        Fizetési biztonság javítás esetén
  •        Érvényesség Európa-szerte
  •        Nagyfokú kiszámíthatóság
  •        Járműve értéknövekedése
  •        Garanciális esetben nincs pénzügyi előteljesítés

A kiterjesztett garancia az alábbi, újonnan vásárolt, vagy az elmúlt 4 évben az Alisca Autócentrum Kft.-nél vásárolt modellekre köthető: Alhambra, Arona, Ateca, lbiza, Leon, Leon Kombi, Tarraco

A garancia terjedelme

Motor, kézi- és automata sebességváltó, differenciálmű / osztómű, erőátvitel, üzemanyagellátó rendszer, elektromos berendezések, kipufogórendszer, hibrid meghajtás, elektromos meghajtás, mobilitási hozzájárulás.

Garanciaidő

A garancia az alábbi futamidővel köthető meg: 48 hónap garancia (200 000 km-ig az első forgalomba helyezés időpontjától), a gyári és az azt követő Porsche Hungaria 2 + 2 éves garancia lejártát követően.

A garancia megkötése

A garancia csak az első forgalomba helyezéstől számított 48 hónapon belül köthető meg. A garanciaszerződés megkötésekor a megtett km-ek száma az első forgalomba helyezés időpontjától számítva nem haladhatja meg a 60 000 km-t. A garancia kezdete az első forgalomba helyezés időpontjától számított ötödik év első napja.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.